. .

Scandinavian Info

Information in Norwegian

Som mange skandinaver elsker du å tilbringe dine ferier i Sør-Europa. Og du foretrekker å kjøre på ferie. Men å kjøre på ferie betyr minst én overnatting på veien.

Hotel Sonneck nord for Hessen er ikke bare i midten av Tyskland, men også et ideelt stoppested underveis til Italia, Frankrike eller Spania samt Østerrike og Sveits. Det tre-stjerners hotellet ligger bare noen få kilometer fra motorvei A7 og ønsker deg velkommen med den vakre naturen på Knüll.

Ta en pause fra den anstrengende trafikken på de tyske motorveier i wellness-området "Am Olivenbaum" som tilbyr et innendørsbasseng, en badstue og et sanatorium. Nyt et glass vin eller en frisk tysk øl i salongen "Laubhaufen" og kulinariske herligheter på restauranten "Sonnenblatt".

Etter en natt med fantastisk stillhet, kan du lade opp batteriene med frokost, så du har nok energi til den lange kjøreturen mot sør.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Hotel Sonneck. Hvis du ønsker å se vårt hotell og Knüll område, anbefaler vi vårt bildegalleri.

Information in Danish

Som mange skandinaver elsker du at tilbringe dine ferier i Sydeuropa. Og du foretrækker at køre på ferie. Men at køre på ferie betyder mindst én overnatning på vejen.

Hotel Sonneck nord for Hesse er ikke bare midt i Tyskland, men også det ideelle sted til et stop på vejen til Italien, Frankrig eller Spanien så vel som Østrig og Schweiz. Det trestjernede hotel ligger bare et par kilometer fra motorvej A7 og byder dig velkommen med den smukke natur ved Knüll.

Tag et afbræk fra den udmattende trafik på de tyske motorveje i wellness-området "Am Olivenbaum", som tilbyder en indendørs pool, sauna og sanatorium. Nyd et godt glas vin eller en frisk tysk fadøl i loungen "Laubhaufen" samt kulinariske lækkerier i restauranten "Sonnenblatt".

Efter en nat i vidunderlig stilhed, kan du lade op med morgenmad, så du har masser af energi til den lange køretur sydpå.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Hotel Sonneck. Hvis du ønsker at se vores hotel og Knüll-området, anbefaler vi vores billedgalleri.